Dagens Outfit!

image3059 Idag blev det rea shopping och present shopping med mamma. Men fyyyy va hemsk det var i Nordstan. Varken Gina Tricot, HM eller Åhlens gick att komma in på, hjälp! Milslånga köer där det gick att komam in. Nä, reashopping är inte så himal kul. Så jag hamnade tillslut i en lite lyxbutik, Grace, där det gick att andas och där de hade mycket fint för 30% och 50% .Blev ett par snygga jeans och 3 superbilliga bastoppar på Topshop. Bilder kommer snart. Nu tror jag jag har handlat klart på rean. fast det är klart…jag känner ju mig själv, så man ska väl aldrig säga aldrig. ; )
Svart polo –Topshop
Paljettkjol –Kookai
Strumpyxor –Lindex
Halsband –Dior
Klocka –Guess
Skinnväska -Mulberry
Stövlar –Bianco

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Hej!Hoppas du haft en bra jul 🙂 För mig blev det ingen rea.Känner att jag inte behöver mer vinterkläder nu.Sen vill jag inte trängas bland folk heller!Kul att du gjorde lite fynd! 🙂

  2. Hej!! Ja jag har haft en jätte mysig jul, hoppas att du också hr haft det! Jag behöver inte heller mer vinterkläder, men jag köpte ett par jeans i en färg som passar året runt, och då intalar jag mig att det är ett riktigt bra fynd eftersom jag kan användad dem både nu och till våren, hi,hi,hi. Har hittat en del på Asos också…men jag borde låta bli 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *