Who’s Your Cover Girl?

image2893
Eller ska man kanske skriva: Who wears the pants(best)? Den här gången har vi 2 omslag med ett par vita byxor med svarta hängslen! Något säger mig att de troligtvis är samma byxa.  😉  Victoria Beckham matchar med coolt linne och Keira matchar med strasshalsband och långa handskar.  Vilket osmlag gillar du bäst? Victoria Beckham för Elle, Mishca Barton för ARENA, Eva Green för Vogue eller Kiera Knightley för Interview?

WHO’S YOUR COVER GIRL?

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. Eva Green pa klar forstaplats, tatt foljd av Mischa. Victoria ar ju sot men ser som vanligt lite stel ut. Keira som ar jattesnygg, ser har lite hooker ut.
  Hej hopp!

 2. Mischa- riktigt snygga bilder. Victoria får komma tvåa- skönt med ett litet leende för en gång skull!

 3. Jag gillar Eva men Victorias bild gillar jag för den är modern coh tuff.Kieras skulle ha kunnat vara bra utan att vara halvnaken,för jag gillar bilden där hon är mer påklädd :)Det är väldigt vacker bild.Så jag säger Kiera 🙂

 4. Evis: Ja jag har förstått det ;)Jag tycker också om Vogue omslget, klänningne är underbar och hennes blick är magisk! Lite tvemska till den orange färgen bara.
  Asa Eden: Eva Green är otorligt vacker på det här omslaget och Mischas omslag är supercoolt, det blir bättre ju fler gånger man tittar på det. 🙂
  Lina: Ja det är något speiellt med Mischas omslag, hon har väldigt stark blick och Vickan är ju snygg som alltid. 🙂
  B: Ja håller med om att Elle omslaget känns modernt och tufft precis som Mischas omslag. Keira är otroligt vacker och naturlig, det gillar jag, bilden ser inte vulgär ut efterom hon har äkta bröst och inte plastbollar, utan jag får lite Broadway cabaret känsla av det balndat med Madonna ”material girl” feeling. 🙂

  Hade svårt att bestämma mig själv den här gången, alla omslagen är så bra! Men Vogue omslaget är min favorit! Tätt följt av Mischa för Arena och Posh och Keira på delad tredjeplats med sina vita byxor båda snygga på var sitt sätt. :)/Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *