Who’s Your Cover Girl?

image2822
Idag har vi 4 st tungviktare inom kändisvärlden i omslagstävlingen. Nicole Kidman för Marie Claire, Kylie Minouge, som precis släppt en ny skiva, för svenska Glamour, Ashley Simpson för Cosmoplitan och gravida Christina Aguilera som visar allt i Marie Claire. Vad tycker ni?  Är det coolt, vackert eller osmakligt att posera naken när man är gravid? (och) Vilket omslag gillar du bäst?

WHO’S YOUR COVER GIRL?

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Asa Eden: Ja Nicole är verkligen vacker på det här omslaget, färgerna är fian också. Jag har delade meningar om nakenomslagen när man är gravid. Å ena sidan tycker jag att det är bra att man visar att det är något vackert och bra att vara gravid, många känner ju sig fula och tjocka när de är gravida och då är det ju bra att man försöker ändra den bilden av en gravid kvinna och göra det till något vackert och åtråvärt. Å andra sidan så tycker jag att det är onödigt att fläka upp sig naken på tidningomslag och att det ser ganska vulgärt ut och att det har gjorts så många gånger nu att man verkligen börjar tröttna. Så hmmm kan helt enkelt inte bestämma mig för vad jag tycker.

  2. Jag tycker egentligen inte man behöver göra skillnad på nakenbilder vare sig om man är gravid eller inte. Nakenbilder, tycker jag, kan vara både fantastiskt vackra men även vulgo och rena utvikningsbilder. Och då spelar det inegn roll om man har bebismage eller ej. Omslagsbilden på Christina tycker jag är jättefin men den andra inne i tidningen är hemsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *