Dagens Fashionista!

Dagens Fashionista! Bild  från Style

Vackert Drew! Drew  Barrymore åker från stad til stad för att marknadsföra sin nya film Music and Lyrics och på varje premiär har hon haft en ny vacker designerklänning. Den här tycker jag var den vackraste hittills eftersom den får henne att se ut som en riktigt grekisk gudinna. Den hellånga vita draperade klänningen kommer från Donna Karen och det stora halsbandet som förstärket intryckt av grekisk gudinnestil från en svunnen tid är från Stephen Dweck. Extra plus för de gudlskimmrande skorna (metallic-trenden) med peeptoe som kommer från Christian Louboutin.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. *
    jag har just gjort en intervju med en av Elle gala vinnarna och får svar snart. Men jag skulle vilja fråga alla bloggare om de vet hur man går till väga för att få Emelies jobb i ”Djävulen bär prada”, om ni känner någon som jobbar med det mm.? Alla idéér och förslag är av stort intresse.
    ^
    *
    *

  2. Jag känner inte någon som jobbar som chefsassistent på en modetidning. Men jag kan tänka mig att det tyvärr inte räcker med talang och ett brinnande intresse för mode utan det handlar nog först och främst om kontakter att känna ”rätt” personer. Man kan alltid ta kontakt med en tidning och fråga vad som krävs för att få jobba där. Ofta är det nog de som har vassast armbågar som hamnar på de roligaste modetidningsjobben vilket är lite tråkigt eftersom tidningen då kanske missar de med verklig talang som inte är beredda att trampa på andra för att komma dit de vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *