Modevisning!

För er som redan är lite nyfikna på höstmodet kan jag rekomendera den att ta en titt på Ralph Laurens höstvisning 2007. Just nu har modehuset en väldigt fin video av modevisningen på hemsidan. I kollektionen fanns fantastiska kappor och vansinnigt snygga pencilkjolar. Myckt svart men också en hel del cognacsfärgad mocka, guldbrokad och guldlamé. Det är helt klart värt att satsa på metallic trenden nu i vår eftersom den kommer att vara lika stor till hösten. Kollektionen frossade i otroligt lyxiga material och var väldigt elegant och välskräddad med en distinkt "Paris känsla". Skor med platåsula och rosetter samt svarta skinnhandskar syntes bland accessoarerna.

Det är en helt annan sak att se kläderna "live" eftersom plaggen kommer till liv på ett annat sätt än på bilderna. Se här.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Mycket kvinnligt och elegant och bärbart även för den mogna kvinnan. Den eleganta långa yllekjolen kan kanske komma till användning igen!

  2. Ja visst, det är bara att plocka fram den långa yllekjolen ur garderoben och matcha med snygga klackar och eleganta handskar så har du prickat in Ralph Lauren stilen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *