Beckhams for W!

image1260
Precis vid den stora flytten för familjen Beckhams till Los Angeles och precis när David Beckham ska börja spela i sin nya klubb så har Steven Klein fotat David och Victorias cover för tidningen W. Väldigt sexiga bilder blev det, jag tycker att de båda ser väldigt bra ut på bilderna. Extremt duktiga på att marknadsföra sig själva är de i alla fall. Undrar om alla män kommer att springa ut och köpa brief-kalsonger nu? 🙂
 Bilder W

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vad snyggt V hår är!Det är så man vill klippa sig,nästan 😉 Men uch jag hatar brief kallingar!Känns så gubbaktigt på nåt sätt?!

  2. Ja super snyggt verkligen, riktigt läckert! Men nja, jag tror att jag passar bättre i längre hår efter som mitt hår är självlockigt. Man får nog ha spikrakt hår för att få till den rätta Posh looken 🙂

  3. Ja det är sant att man gör.Jag har beställt en bra locktång från Toni and guy nu så nu kan jag inte klippa av mig håret hihi

  4. hi,hi nej det går ju inte då! Ja breif känns fortfarande ganska gubbaktigt, funkar nog bara på sjukt snygga och vältränade killar, om ens då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *