CityCat visar Stilen!

En av de största beach 2007 trenderna är surf-babe looken. Vare sig du sitter inne och väntar på att sommaren ska starta så att du kan ge dig iväg till stranden eller om du snart ska åka på en resa utomlands så kan det vara bra att förbereda looken. Här visar CityCat hur du hittar stilen i sommar för att bli en riktig Surf-Babe!
image1254
1. Grunden i outfiten är naturligtvis bikinin som ska vara färgglad och gärna mönstrad. Den här snygga hittar du hos Topshop
2
. På dagen matchar du bikinin med korta mjuka shorts för den rätta avslappnade attityden. De här härligt gula mjukisshortsen hittar du hos Topshop
3. Matcha med ett linne från HM med härliga färger och 80-tals tryck.
4. En surf-babe levar naturligtvis i sina bekväma flipflops. De här kommer från Asos
5
. Beachbagen är viktig, den ska rymma allt du behöver för en dag på stranden men samtidigt vara tillräckligt snygg för att hänga med på after-beach partyt på kvällen. Den här supersnygga väskan hittar du hos Asos.
6
. På kvällen drar du en söt strandklänning över bikinin gärna med mönster av tropiska blommor som den här ifrån HM.
7. För att skydda ögonen från det starka ljuset som reflekteras mot vågorna och för att få den rätta surfbabe looken behöver du ett par riktigt coola solgalsögon från surf märket nr 1 Oakley.
8. Glöm inte att kompletera looken med coola smycken, en hajtand runt halsen är nästan ett måste 😉 Det här halsbandet hittar du hos HM.
9. På kvällen kommer ditt hår att vara fullt av salt och ha de där naturliga surf-babe lockarna så det enda du behöver göra är att sätta i en vacker hårkämma i form av en gul tropisk blomma från HM så är du klar!
(Om du inte surfar på riktigt så fixar du brännan med den här och håret med den här så är looken komplett) 🙂

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Den där saltvattensprayen har jag velat ha länge 🙂 Har du den själv?jag ska skicka efter den från HQ hair när jag får lön tänkte jag 🙂

  2. Jag med, men jag har inte hittat den någonstans i Göteborg, var ett tag sedan jag kollade nu i och för sig. Har inte hittat den på svenska skönhetsshoppar heller. Från vilket land skeppar HQ hair?

  3. Den finns på mrsh men jag tycker ju sm sagt att dmo tar överpriser som jag sa en annan gång…och det blev dyrare frakt tom från dom än från england som Hq hair är ifrån!Här är länken:http://www.hqhair.com/code/products.asp?PageID=298&SectionID=123&FeaturedID=515&FeaturedProduct=1101&pID=2 och mrsh:
    http://www.mrsh.se/?contentpage=showproduct&kategori=27&id=364
    Jag tycker liksom 80kr frakt elle rvad det var från mrsh är att ta i!Från Hq hair kostar frakt 3,50£ för varje vara man köper vilket inte är så farligt tycker jag!

  4. Jaha där ser man, då vet jag att jag kan få tag i den i Sverige då, men det låter ju helt klart lönsammare att beställa från HQ hair. Om du gör det så skulle jag bli jätteglad om du vilel skriva ett meddelande om vad du tycker om den! 🙂

  5. Jepp självklart ska jag det 🙂 jag har hört det ska vara bra plus att jag gillar den där beach känslan man får av saltvatten, så jag tror den ska vara bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *