Bloggen fyller år!

image1408
CityCatwalk
har fyllt 1/2 år och jag vill ta tillfället i akt att tacka alla mina underbara läsare!
När jag startade bloggen för ett halvår sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle få ett sådant gensvar. Det har varit mycket roligare än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig! CityCatwalk har i genomsnitt 350 unika besökare per vecka. Enligt Bloggportalens rakningslista så finns det 1693 modebloggar och lilla CityCatwalk ligger just nu på plats 135 av 1693 beräknat på antal unika besökare! Sedan bloggen startade har jag skrivit 543 inlägg och fler ska det bli! Hoppas att ni vill fortsätta besöka och kommentera min blogg och tipsa mig gärna om vad ni skulle vilja se mer eller mindre av i min blogg! Tusen tack och kramar till er alla fashionistas! : )

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Grattis!Jag har följt dig ett tag och älskar din blogg!Det är den bästa tycker jag, och har kollat på massa olika bloggar.Den är personlig och samtidigt bra.Kram på dig och keep up the good work 🙂

  2. Grattis! Du är så otroligt duktig och jag är nöjd precis som det är idag. Det enda jag skulle önska är mer privata inlägg. Men det är var och ens eget beslut som jag respekterar till fullo! Ha det gott och fortsätt skriv nya spännande inlägg 🙂

  3. B:Tack snälla! :)Vad glad jag blir!!! Dina kommentarer gör mig alltid glad och är alltid träffsäkra och roliga! Du är en glädjepridare här på bloggen! Kram!
    Sussi: Tusen tack, åh vad kul att höra!!! :)Tack för att du förgyller min blogg med kommentarer! Kanske blir det lite mer personliga inlägg framöver. Ha de gott!

  4. Grattis så mkt!!!Är som sagt inne på din blogg varje dag och gillar din smak o stil! Keep working grl:-). mvh Sanna

  5. Sanna: Åh tack,va kul att du gillar bloggen och läser så ofta!! Stort tack för alla dina fina kommentarer som gör bloggen intressant! 🙂
    Sarah! Tack snälla, för dessa fina ord, jag blir så glad!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *