Dagens Fashionista!

image1398
Åh jag vill ha hela outfiten! Eva Longoria var så här snygg igår kväll när Victoria och David Beckhams LA flytt firades med ett gigantiskt välkomstparty. Festen ordnades av deras bästa vänner Tom Cruise och Katie Holmes och Will och Jada Pinkett Smith och hölls på Museum of Contemporary Art's Geffen Contemporary gallery. Bland de celebra gästerna fanns Demi Moore, Ashton Kutcher, Jim Carrey, Jenny McCarthy, Bruce Willis, Brooke Shields, Rihanna, Mel B., Wesley Snipes, Lil Kim, Serena Williams, Stevie Wonder, Matthew Perry m.fl. Snyggast av dem alla var Eva Longoria i en helt fantastisk gul puffklänning. Skimmret i klänningen är otroligt vackert och den är skuren på ett genialiskt sätt så att den sitter åt i midjan och samtidigt ger kurvor på de rätta ställena och får lilla Evas ben att se hur långa som helst ut. Klänningen har vridna axelband och är lika snygg framifrån som bakifrån. Den smörgula tonen framhävs av de sjukt snygga smaragdgröna peeptoe pumpsen-åh så galet snygga! Och Eva matchar såklart med en snyggaste solbrännan, tjusigaste håret, glittrigaste juvelerna och vackraste leendet!

Även Victoria var snyggt klädd i en svart puffklänning med fantastiska detaljer bak på klänningen och super höga läckra platåsandaletter. Katie Holmes var vacker i en hellång röd aftonklänning. Jag gissar att platåskorna kommer hålla sig kvar i modet ett bra tag till och att de korta puffklänningarna kommer bli hetare än någonsin!  Jag vill också ha en! : )

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jag har faktiskt en pochette från Multicolore serien (den vita):-). På en solig sommardag passar den utmärkt till mina sommaroutfit. Hämtade ut
    ”I´m not a plastic bag” och jag fattar hysterin kring väskan för den är ”amzing”! Rymlig med en hård botten men samtidigt moderiktig! Den kommer få hänga med till jobbet, shopping plus mkt annat:-). Priserna har sjunkit något och man kan få en för 37 USD! Nu måste jag umgås med min nya ”bästis”. Have a nice day! mvh Sanna

  2. Åh jag kan tänka mig att den är amazing! Kul att du blev nöjd med den, att handla på internet är ju alltid svårt, ibland blir man besviken när man hämtar ut grejerna. Ja kan tänka mig att väskan passar utmärkt till de flesta tillfällen. Den är hur snygg som helst-och så rätt i tiden! Personligen så skulle jag inte köpa en speedy i multicolore främst på grund av att den blivit så ändlöst kopierad i alla möjlig hemska varianter med figurer och grejer men också för att den inte passar lika bra året runt som de andra mönstren i bruna toner. Men pochetten i vitt som aftonväska på sommaren kan jag inte tänka mig är någonting annat än jätte läckert!
    Ha de gött me din nya bästis! ;)Mvh Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *