CityCat visar Stilen!

Alla vill vara i LA just nu och paret Beckhams flytt til LA har inte direkt minskat omvärlden intresse för staden och det vackra folket. Något som de flesta av kändisvärldens fashionistas ständigt ses göra är att glida fram i sina bilar längs Sunset Boulevard på väg till möten med filmbransch folket eller på väg till ännu en lyxig shopping spree. Ska du resa till LA snart så visar CityCat hur du hittar stilen för att cruisa längs Sunset Boulevard som en äkta Hollywood fashionista. Ska du inte till LA den närmaste tiden funkar outfiten lika bra att importera hem till Sverige och dina kommande åkturer i närmaste stad! ; )
image1422
1. Ledorden i outfiten är avslappnat och sommrigt. Med en mönstrad maxiklänning är du helt rätt ute precis som Nicole Richie och Eva Mendes och Jessica Simpson. Den här härliga klänningen hittar du på Topshop
2. I LA är det låga skor eller sandaler som gäller på dagen. I år är skinnsandalerna super trendiga och dessutom bra att köra bil med. De här snygga inspirerade av Rachel Bilsons sandaler hittar du hos Asos.
3. Det som gör Hollywood tjejernas stil så glamourös trots den avslappnade attityden är lyxiga och många accessoarer. Så se till att slänga på dig måga armband som tex.de här från LA märket CCSKYE som du kan köpa på kyssjohanna.se
4. Allti i din outfit kan vara budget men väskan ska helst vara en av de hetaste it-väskorna just nu som den här från Balenciaga. Den ska vara snygg på armen och snygg där den står på sätet brevid dig i bilen. Har du inte råd med en designerväska så finns det många riktigt fina väskor hos Asos som ser exclusiva ut som tex.den här.
5. Långa halsband passar perfekt till den bohem-chica Los Angeles stilen. Det här röda äpplet kommer från Kenneth Jay Lane
6. Ett par stora glamourösa solglasögon är superviktigt för att kunna gömma sig från alla paparazzis och hör till looken. De här fina från Dior använder både Nicole Richie och Mischa Barton.
7. Sist men inte minst måste du se till att få den där naturliga gyllene solbrännan som LA tjejerna har året runt. Det fixar du med några svep med Dust Up Kissable Body Shimmer från Booty Parlor som både ger dig en skimmrande solbrun hy och smakar gott. Du hittar det och många andra LA "must haves" hos L.A.Star Style!

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *