Dagens Outfit!

image1444
Idag när jag vaknade såg jag ett konstigt gult sken utanför fönstret, det gjorde ont i ögonen och jag kunde inte fatta vad det var. Till slut insåg jag att det måste vara.. solen! Jag trodde faktiskt att den hade gått i ide, men idag så fanns den plötsligt där. Så idag vågade jag mig på att ha kjol för först gången på mycket, mycket länge. : ) Hurra!
Grön topp –Marc by Marc Jacobs
Svart skärp –Gina Tricot
Armband av jade –Köpt i Taiwan
Svart kjol –HM
Svart väska –Mulberry
Svarta ballerinas –Bianco

0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Åh tack, du är världens goaste!:) Jag har haft en tuff dag idag så den kommentaren värmde. Roligt att du gillade bältet. Hoppas att du kunde vara ute i solen en stund! Här var sol-lyckan kortvarig.

    0
  2. Åh vad härligt,det gör den här med så idag blir förhoppningsvis en bra dag. Tänkte gå ut i en park och sitta i solen en stund nu, något som jag inte gjort på hela sommaren. :)Kramar

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *