Dagens Outfit!

image1444
Idag när jag vaknade såg jag ett konstigt gult sken utanför fönstret, det gjorde ont i ögonen och jag kunde inte fatta vad det var. Till slut insåg jag att det måste vara.. solen! Jag trodde faktiskt att den hade gått i ide, men idag så fanns den plötsligt där. Så idag vågade jag mig på att ha kjol för först gången på mycket, mycket länge. : ) Hurra!
Grön topp –Marc by Marc Jacobs
Svart skärp –Gina Tricot
Armband av jade –Köpt i Taiwan
Svart kjol –HM
Svart väska –Mulberry
Svarta ballerinas –Bianco

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Åh tack, du är världens goaste!:) Jag har haft en tuff dag idag så den kommentaren värmde. Roligt att du gillade bältet. Hoppas att du kunde vara ute i solen en stund! Här var sol-lyckan kortvarig.

  2. Hoppas idag blir bättre för dig!Här skiner solen idag igen.Hoppas den gör det hos dig med!Kramar

  3. Åh vad härligt,det gör den här med så idag blir förhoppningsvis en bra dag. Tänkte gå ut i en park och sitta i solen en stund nu, något som jag inte gjort på hela sommaren. :)Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *