Kopiera M-K Olsens outfit!

Stilikonen Mary-Kate Olsen syntes i den här härliga outfiten beståend av en lysande blå vintage klänning, ett lyxigt ormskinnsskärp och lack slingbacks med peeptoe från Christian Louboutin för någon vecka sedan. Här visar CityCat hur lätt du kopierar stilen för en mycket mindre summa: Bli en CopyCat!

image1439
1. Lysande blå klänning från Topshop
2. Lackslingbacks med peeptoe från Bianco
3.
Ormskinnsmönstrat skärp från Topshop blir läcker runt midjan.
4. Fixa stilen genom att använda många ringar på samma gång precis som Mary-Kate. HM
har många fina billiga varianter som tex den här.
5. Måla tå och fingernaglar med Mavalas prisvärda minilack i den härliga korallröda nyansen Macao
6.
Spraya håret med Toni & Guys Beach Curl Spray, fläta det och låt det torka. Släpp ut håret och dra fingrarna igenom håret för en frisyr med strandrufsiga lockar precis som Mary-Kates.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Jättesnygg outfit!Mavalas lack tycker jag är bra!Har några stycken.Bra storlek för det känns likadant med ögonskuggor,desto mindre är bättre.Jag gillar även Niveas minilack för 30kr.Snyggt till min franska manikyr.Jag har köpt guldglitter nu så ska testa liknade manikyr du gjorde :)Undra om Toni and Guy kan vara ett alternativ till Bumble & bumble saltvattenspray?Känns inte som min budget klarar att köpa ett just nu nämligen.Har du provat Toni and guys beach curl spray?

  2. B: Ja visst ser hon supersnygg ut i den outfiten! Jag gillar ockå Mavalas lack eftersom jag precis som du tycker att det är bättre ju mindre flaska det är, man använder ju dem så lite och vill byta färger ofta. Tack för tipset om Niveas, 30 kr är ju superbra! Va kul att du ska göra guld manikyren!! 🙂 Hoppas det blir lyckat. Ja jag tänkte också att den kunde vara ett alternativ till Bumble & Bumbles spray, jag har inte testat den, men jag tänkte att jag skulle köpa den och se om den ger ett bra resultat. Lovar att raportera! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *