Drömskorna är här!

image1309 Åh vad kul, idag kom ett litet paket med DHL från My Theresa. Ni vet de röda ballerinaskorna från Marc Jacbos som ser ut som små möss som jag har haft med i flera av mina drömoutfits-nu är de mina! Hurra! 🙂 Jag fick se att de fanns på rea så nu blev de inte dyrare än ett par skor på Nilson. Vilket kap! De kallas Jelly Ballerinas och är av ett gummiaktigt material vilket gör dem idealiska för den svenska regniga sommaren och även för beachen. Som ett extra plus levererades de med en jätte söt silverpåse som man kan stoppa skorna i om man vill ha med dem i väskan.  Åh jag är så glad, de är hur söta som helst! 🙂

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Ibland betyder snygga förpackningen jätte mkt! Den liksom lyfter fram varan på ett magiskt sätt:-). Röda ballerinaskor är bland de snyggaste jag vet. Du kanske känner till shopaholic.se Där har de 60% rabatt på ballerinaskor från Hollywould. Finns i flera färger. Så mkt man vill ha när lyxiga nätbutiker kör med kvalitetsrea! Natti!

  2. Åh va kul att du också gillar röda ballerinas :)Och ja jag älskar lyxiga förpackningar,hi,hi, ytligt men det är en del av nöjet med shoppingen 🙂 Nej jag har faktiskt aldrig varit inne på den sidan , ska gå in och kolla, alltid kul med svenska webshoppar så att man slipper tull m.m. Ja det är helt livsfarligt med alla lyxiga saker på rea, jag får nog låsa i min kreditkort någonstans! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *