Dagens Outfit!

image962
Turkos klänning –Juicy Couture
Svarta leggings -Lindex
Svart armband- Snö
Turkost armband –Köpt på Lanzarote
Svart väska –Baysen, Mullberry
Halsband med fjäril –present
Svart ballerins –Bianco

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Vill också klä mig så!!!Det är alltså hopplöst att klä sig ”rätt” när man jobbar!Alltid mulet och kallt när jag går hemifrån men så ”öppnar himlen” strax innan lunch och man känner sig som stans eskimå i sina jeans och jacka:-(. Vad göra när man sitter inomhus o jobbar? Faktiskt kallare inomhus än utomhus och klarar mig ändå inte utan kofta o jeans. Ska inte gnälla för det är en röd dag imorrn:-). Kul att alla modebloggerskor har så snygga outfits så de funkar som ”ögongodis” åt en kontorsråtta som jag:-). Ha d gött tjejen/Sanna

  2. Tack vad gullig du är! Förstår verkligen ditt problem på mitt jobb är det också jätte kallt (även om det är butik) och dessutom får jag inte bli kall av hälsoskäl så jag brukar också känna mig om en eskimo. Fast jag säger michelingubbe-men eskimå låter ju mycket sötare, så jag lånar det uttrycket av dig :)Idag när det är 25 grader i skuggan och jag inte skulle jobba var första dagen jag vågade mig ut i klänning utan tjock jacka. Men jag fegade lite och tog leggings under klänningen för säkerhets skull, hi,hi,hi. Det är så roligt att du skriver om detta för idag såg jag flera tjusiga kontors tjejer strosa hem i sina vita skjortor, pencilkjolar, höga klackar och sexiga kostymer och då tänkte jag Åh-om jag ändå hade någon anlednign att klä mig så 🙂 Jag lovar, det var exact vad jag tänkte! Ha de gött du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *