Dagens Fashionista (s)!

Igår ägde The Council of Fashion Designers of Americas 25th anniversary awards ceremony rum i New York. Förkortat  2007 CFDA Awards. De flesta av kändis och mode eliten var där och försökte överglänsa varandra med fantastiska kreationer.
image967
Uma Thurman tog enligt mig hem priset med 5/5 CitCats! Unerbart vacker klänning från Zac Posen som sitter som gjuten på Uma. Fantastiska volanger, plisseringar och vackert kontrastfärgad fåll. Hår och make upp perfekt och klänningen är ett smycke i sig. Ibland känns det som designers glömmer bort att ett vackert plagg ska göra det bästa av kvinnans figur och snöar helt in på det konstnärliga. Med den här klänningen har Zac Posen fattat vad kvinnor vill ha!

 2-6 platsen intar först Heidi Klum i en fantastisk chokladbrun glittrande klänning från Michael Kors, gorgeous! Mary Kate Olsen i en tjusig bländvit klänning från Elisabeth & James och en eftertraktad aftonväska i batikfärgad mocka från Miu Miu. Alicia Keyes och Eva Mendez båda i sexiga fodral från Calvin Klein kammar hem 3 platsen. Kate Bosworth var söt i en lite mindre uppklädd knälång klänning från coola Proenza Schouler. Sist Shelita Ebanks i en fantastisk orange klänningfrån David Meister som jag har tagit med för att visa återigen hur man vill att en klänning ska framhäva och försköna en kvinnas figur.

Bilder Style

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *