Dagens Outfit!

image994
Kanske sista dagen på ett bra tag med 30grader varmt i Göteborg så får passa på att använda klänning idag 🙂

Röd klänning –American Apparel
Päronhalsband –Miss Selfridges
Guldörhängen –Juicy Couture
Armband av korall –Från Lanzarote
Armband av brons –Från Naxos
Ring med röda stenar –Pilgrim
Skinnväska -Marc by Marc Jacobs
Guldballerinas –Wedins

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. hallå, väl hemma i sverige i gen, från 2 underbara veckore i LA o NY. Grym shopping, mycket övervikt i väskan hem.
  Ja skönt väder i Götet kan inte klaga.
  Måste säga du ser helt grym ut i dag, vilken outfit!!! Mycket fint. ha en bra dag i värmen själv sitter jag på kontoret o svettas, men snart lunch i slottskogen!
  kram C

 2. U look great!!! Snygg klänning, snygg bränna och snygg figur (många ”S” där), vad mer kan man önska sig i livet:-). Möjligtvis en snygg partner…förstår varför du arbetar som modell, skulle jag också gjort med den figuren:-). Have a nice day!

 3. Skitsnyggt!Du ser ut som en kändis 🙂 Som är snyggt klädd såklar hihi.Ska bli skönt med något svalare väder ett tag tycker jag,särskillt när man sitter inne och jobbar!Ha det gott!

 4. Mina stjärnor! Jag blev så glad nu när jag kom hem och satte på datorn. Tack underbara läsare för att ni är så snälla och att ni gör det så roligt att skriva bloggen tack vare era fina kommentarer!
  Smee: Hej! Åh va kul att du är tillbaka, hoppas att du hade kul på resan! Kan tänka mig att det blev en del shopping! 🙂 Fick du tag på Cameron Diaz kjolen? 🙂 Skulle vara jätte kul om du hade lust att skriva lite om vad du shoppade och om du spanade in några ny heta trender eller märken over-there :)Tack för fina komplimanger, jag blir så glad :)Hoppas du hade en nice lunch i Slottskogen.
  Sanna: Tack darling! Vad gulligt sagt, det lyfte verkligen mitt humör idag! :)Den snygga brännan är framkallad av Lancomes ”Flash Bronzer” för benen-den är grym, hade tänkt tipsa om den på bloggen men har inte hunnit. Dyr-men värd pengarna tycker jag.
  B: Åh tack sötnos! Jätte kul att höra att klännigen ser så fin ut på, för jag var ju nära att skicka tillbaka den. Hoppas att du får det lite skönare på kontoret nu när de blir svalare! Kram!

 5. Beautifulyou: Tack snälla! :)Klännigen har jag köpt på Nelly.se och den är till och med på rea nu tror jag, men jag måste varna om att den är superkort, jag har den i medium och den går precis över baken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *