Dagens Outfit!

image1030 Idag bar det av till frisören för att fylla i slingorna och klippa topparna. Det blev en väldigt enkel och bekäm outfit idag. Ibland känns det skönt med det a-linjeformade modet även om jag brukar föredra figursytt. 🙂
Fucshiafärgade topp –Topshop
Svarta smala byxor –Twist & Tango
Armband ab onyx –Snö
Silverhalsband – Dyrberg Kern
Svart skinnväska –Mr Mulberry 🙂
Svarta ballerinas –Bianco

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Vad fint.Jag körde på jeans idag.Jättesnyggt halsband.Har du köpt det i en smyckes affär eller nätet?Ha en trevlig kväll!kram

  2. Tack vad glad jag blir! :)Jag köpte det på ett varuhus i Köpenhamn förra sommaren. Men har sett att Hallbergs guld har märket i Sverige. Jag älskar verkligen Dyrberg Kerns smycken, tyvärr är de ganska dyra, men man kan ju passa på nu när det är rea. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *