Dagens Outfit!

Dagens Outfit!

Oj oj det var längesedan det blev någon outfit-bild. Min sjukdom har tagit ett extra hårt grepp om mig den senaste tiden så jag har varit ännu sjukare än vanligt och då blir det bara mysdress som gäller. Idag har jag ialla fall klätt på mig för att gå ut så här kommer bilden. Kände för en lite mer dressad, girly stil idag.:)

Svart sidenblus –HM
Pencilkjol i ull –Indiska
Svart skinnskärp –HM
Armband i skinn och guld –CCSKYE
Svarta ullstrumbyxor -HM
Svart skinnväska – Bayswater, Mulberry
Svarta skinnstövlar –Bianco

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Ah de är snyggt alltså, lite mörkt för vår kanske, men annars utmärkt. Å andra sidan måste man ju va lite flexibel också va, ja menar en regnig dag sitter de som handsken!

  2. Åh vad roligt! Väskan är helt underbar, du kommer att älska den. Jag sov med min på sängbordet brevid sängen första natten så. I know, det är lite knäppt…men så roligt tycker jag att det är med väskor. Och Mulberrys Bayswater är creme de la creme!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *