Dagens Outfit!


Idag blev det en liten promenad med Molly igen, fast bara en liten stund. Mycket kallare idag även om solen lyser. Börjar verkligen bli riktigt höstigt nu. Jag blir altlid lite extra glad av att ha på mig klänning så det fick det bli idag. Mådde ganska ok på förmiddagen, men nu är det sämre igen och jag sitter här med 2 vetevärmare, en på magen och en på ryggen, he,he helt inpackad för att försöka lindra lite. Ska försöka hitta inspiration till 2 looker för en manlig modell, men jag känner mig inte alls inspirerad. När jag blundar och försöker se något snyggt framför mig så ser jag bara en svart blinkande skylt med PAIN, PAIN, PAIN…… och eeh det går inte dirket att omforma till en snygg look. Någon som har tips på bra nätsidor med manligt mode? : ) Annars kommer den stackarn att bli klädd i helsvart med värmedynor som accessoar, ha,ha nej hjälp, va ska jag göra??

Stickad klänning –Mango
Skinnskärp –Balenciaga
Spetsstrumpbyxor –Accessorize
Mockastövlar –Esprit
Armband –Gina Triot, HM, Tokyo Jane
(Utomhus ullkofta från Zara och skinnjacka från HM)

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Fin klänning!Jag har liknade spetsstrumpbyxor med rosor på är det tror jag.Har inte använt dom än.Borde jag kanske göra :p

  Jag skulle kanske köra en rockig och en klassisk stil?

  http://men.style.com/fashion/

  Kram och hoppas insperationen kommer tillbaka!Tänk på Wenthworth Miller haha han tycker jag är så snygg 🙂

 2. Petra: Va du är snäll!! Tusen tack för komplimangen!! 😀 Kul att du gillade outfiten. 🙂

  Karro: Tack för omtanken och tack för ett jätte bra tips! 🙂

  B: Tack! 😀 Ja det låter jätte fint, tycker jag absolut du ska testa!! Tack för supertipset om manligt mode och så Wenthworth då, he,he 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *