Bästa London-butiken!

image690Jag har ju bloggat ganska mycket om min London-resa men här kommer ett tips till! Under första dagen i London gick vi vilse i Covent Garden när vi skulle leta efter teatern där musikalen Evita går, som vi skulle se. Covent Garden är hur mysigt som helst med massor av småbutiker, den första butiken vi gick in i var helt otroligt underbar!!! Massor, massor och åter massor av ljuvliga designer kläder, skor och väskor. Jag stod och höll i både den coboltblåa versionen av ny Balenciaga väskan och den härliga ljusbruna Chloé väskan och prövade underbara Marc Jacobs pumps, butiksbiträdet var svenska och jag pratade lite med henne om de underbara kläderna. Jag var minst sagt imponerad och försökte lägga namnet på minnet. Eftersom det var första butiken vi var inne köpte jag inte något och kunde sedan inte komma ihåg vad den hette. Vi var i massor av butiker efter den här men ingen kunde riktigt mäta sig med den som vi bara ramlat in i. Nu satt jag och tittade på Sofie in the City "London Special" och så får jag se att hon är inne i och tipsar om just den butiken som Londons bästa butik! Inte konstigt att vi var så imponerade av den 🙂 Butiken heter Koh Samui och ligger på 65-67 Monmouth Street i Covent Garden. Tyvärr har butiken ingen hemsida, men kolla in Sofie in the Citys Londonspecial på Aftonbladet. Åker du till London är det defenitivt mitt bästa shopping/insprations tips!

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Hoppas att du har en trevlig helg 🙂 Tänkte fråga dig vad frakten gick på när du beställde din väska?

  2. Sussi: Tack det samma! 🙂 Jag lovar att återkomma med fraktbeloppet snart, jag måste hitta kvittot först 🙂 Jg har för mig att den var ganska dyr eftersom det är ”från dörr till dörr service”. Vad är det du funderar på att köpa? (du behöver inte berätta om du inte vill såklart) 🙂

  3. Sussi: Nu har jag kollat frakten från net-a-porter och den var 36,75 euro vilket blir exakt 343 svenska kronor. Ganska mycket, men då är amn säker på att inget kan hända paketet på vägen och det är framme inom 2 dagar.

  4. Tack! Tänkte köpa mig en väska. Har inte riktigt bestämt mig för vilken än.. Har även kollat på NK. Man sparar inte speciellt mycket på att beställa 🙁

  5. Åh en ny väska är alltid sjukt roligt hi,hi,hi Men det är sant att man inte sparar särskilt mycket på net-a-porter. Min Bayswater kostade bara en hundralapp mer på NK så jag köpte den där. Men net-a-porter är ju bra för märken som inte finns att få tag i här. Min marc jacobs finns inte i Göteborg tex. så den handlade jag på net-a.porter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *