Dagens shopping!

När jag fyllde år fick jag ett presentkort av min kära mamma hos butiken Miss Fashion i Göteborg som säljer ett av mina favoritmärken BabyPhat som jag ju har bloggat om en hel del. Även Sofi på Aftonbladet har fått upp ögnen för det sexiga hiphop märket och var på deras visning i under modeveckan i New York. Vill du kolla in Sofis reportage gå in här och scrolla ner tills du hittar Sofies Mode -De nya trendplaggen. Jag prövade både jeans, toppar och smycken men föll tillslut för den här svarta toppen med loggan (den lilla katten som jag är så förtjust i) tryckt i skimmrande guld. Vill du shoppa BabyPhat så finns butiken Miss Fashion i Aveny Gallerian mitt på Avenyn i Göteborg och servicen jag fick där var helt fantastisk!
image688image689

Kimora Lee Simmons som är grundaren till BabyPhat skriver så här om sitt märke: Baby Phat represents my dream of what every woman can be: stylish, beautiful and ultimately powerful. Härligt eller hur!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Hej Hej!
    Jag har agenturen för Baby Phat Bags, Glasses & Skor i Sverige, Kul att du gillar märket, Förhoppningsvis kommer du kunna se alla dessa produkter på Miss Fashion!
    MVH
    Christoffer

  2. Hej! Jätte roligt att ni har tagit in märket till Sverige! Jag har beställt från BabyPhat i USA tidigare så det känns särskilt kul att nu kunna köpa det i Göteborg på Miss Fashion. Ser fram emot att spana in väskor, skor och solglasögon också. MVH Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *