Bekvämt och coolt under!

image904Måste tipsa om Björn Borgs supersköna minishorts. De har en underbar bomullskvalitet och sitter verkligen på plats. Jag har nog minst 5 par själv. De syns inte under jeans och de är speciellt bra att ha på vintern när det är kallt och under kjol på sommaren så känner man sig lite mer påklädd ifall den skulle råka flyga upp pga av ovänliga vindar 🙂 Björn Borgs minishorts finns i massor av roliga färger och mönster i Björn Borg butikerna så klart och på Nelly.se

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Håller med dig! Älskar mina minishorts! De är i tvätten om och om igen! Lite nya färger vill jag införskaffa! /Emma

  2. Alla mina underbyxor kommer från Björn Borg! Jag och min kompis brukar passa på att köpa med oss ett ”lager” när NK har halva priset på sommar-/mellandagsrea. Jag föredrar också boxshortsmodell. Fattar inte hur man stod ut med string för några år sen…Bomull ska det vara:-).

  3. Emma: Mina med. Den senaste färgkombinationern finns det linnen och toppar till i samma färger:)
    Maria: Ja gör det, tror inte du kommer bli beviken 🙂
    sanna: Ja visst är de oslagbara vad gäller bekvämlighet. Nu har de precis kommit i 2 pack också, tror det var 349kr för två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *