CityCat Award!

image903
Yves Saint Laurents underbara Lip Twin köpte jag som Mors-Dag present till mamma! Gillar du lyxiga förpackningar är det här det ultimata lyxgodiset! Jag älskar saker som har flera smarta funktioner i ett. I den här lilla guldiga cylindern kan du välja mellan två olika läppfärger, det finns en inbyggd liten spegel så att du kan se att du målar läpparna rätt och en superfin liten pensel. 4 saker i en-helt underbart.

Framöver här i bloggen kommer jag att dela ut  "CityCat Award" till smarta produkter som gör livet lite lättare, lite roligare och lite lyxigare för oss GirlyGirls! Du kan välja mellan inte mindre än 12 olika färgkombinationer och det finns att köpa på Åhlens i Yves Saint Laurent disken. Jag tror jag måste köpa en till mig själv också ….See you there girls! 🙂

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jag kan verkligen rekommendera det underbart lyxiga ”Lip Twin”setet. Det är helt underbart och särskilt för den lite äldre kvinnan som behöver måla sina läppar mycket oftare då tyvärr,färgen med åren blir lite svagare och svagare på läpparna. Det var väldigt roligt också att få ” impa” lite på de andra tjejerna på resan till Lund. Vilken härlig stad! Jag kan verkligen rekommendera ett besök i denna gulliga universitetsstad.

  2. Va roligt att det är lika bra at använda som det ser ut! 🙂 Så superlyxig förpackning, man skulle vilja ha den hängande utanpå väskan , hi,hi,hi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *