CityCat Award!

Dags att dela ut en CityCat Award  till en ny smart grej.
image912Victorias Secret har skapat den ultimata BHn– En BH som går att variera på 100 olika sätt! Den här BHn passar garanterat till alla sorters topar, linnen och klänningar. Du kan beställa underverket från Victorias Secret och just nu är det dessutom rea. Jag har beställt därifrån tidigare och det har funkat jätte bra. Men tänk på att det tillkommer tull. Snälla HM, Lindex eller Twilfit kan inte någon av er ta fram en liknande?

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Tjenare! Hoppas du mår bättre idag! Skyndar dig o surfar in på mrsh.se för de har fått in ”fruktklockor” från Marc Jacob! Äntligen! Ha en bra dag! Kram/Sanna

  2. Mrsh tar
    mycket högre pris på deras varor än andra webshoppar i Sverige.När jag påpekade detta fick jag surt mail tillbaka så jag tänker inte handla där!

  3. Sanna: Ja va kul, har varit inne och tittat de är så fina! Ska du köpa en?
    B: Jag har också märkt att de tar mycket högre pris än andra webshoppar. Vad tråkigt att de bemötte dig dåligt, då vill man verkligen inte handla där. Jag förstår inte vad det är med folk nu för tiden i service yrken. Jag vänder ut och in på mig själv för att vara så vänlig och hjälpsam som det bara går när jag jobbar, men i andra butiker får jag verkligen inte samma bemötande. Ibland är det nästan som om de tycker man bara ska vara jäkligt glad att man överhuvudtaget får handla i deras butiker…dåligt!

  4. Ja Ellie jag känner samma sak!Vet inte hur endel kan jobba i serviceyrken.I endel affärer hälsar dom inte,jag förstår att om det är mycket kunder kan man inte göra det,men nu pratar jag om när det är halvtomt i affären…Ja jag blev faktisk chockad när jag fick det där svaret från Mrsh,dom sa att jag ”anklagade dom att ta överpriser”,när jag bara frågade varför dom tar mer än andra webshoppar…

  5. De borde ha blivit glada att du uppmärksammade åt dem att de inte håller konkurranskraftiga priser,och tog dig tid att på ett vänlig sätt påpeka detta i ett mail, för det är ju något som tillslut kan gör att de förlorar sina kunder. Hoppas de skärper till sig och börjar värna om sina kunder. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *