Dagens Outfit!

image911
Idag mår jag inte så bra så det blir det vila och mysa med en kopp te, nyaste nummret av Instyle, Candace Bushnells nya bok Läppstifts Djungel och en varm filt. Älskar mina teemuggar från Höganäs Keramik i färgen Aqua, teet blir extra gott på något mystiskt sätt.
Mysdress –Juicy Couture

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Vill också stanna hemma när det är grått o regnigt ute! Slappar hemma i en härlig juicy couture med en bok och en kopp thé…den boken har jag reserverat så jag får den imorrn:-). Eftersom du är en lycklig ägarinna till Bays måste jag fråga dig: är väskan tung? Blir man ”trött” i armen/axlar efter en stund? Ha d gött! Sanna

  2. Åh, hade gjort allt för att byta outfit och sysselsättning med dig idag (förutom att må dåligt alltså). Har dessutom exakt samma temuggar 🙂

  3. Mysigt!In Style är en bra tidning.Men nu har jag inte läst den på länge!Vilket te dricker du?Jag dricker rött och grönt 🙂

  4. Sanna: Jag har bara hunnit en liten bit ännu, så vet inte rikigt än om den är bra, men det borde den vara! :)Ja den väger lite grand, men det beror ju mest på vad man lägger i den. På NK får man pröva den med en vikt i så man få känna hur den känns ”normal belstad” på armen. Jag brukar inte bli trött i armen förutom om jag har proppat den full med alldeles för tunga grejer.Men självklart är det alltid skönast men en väska med axelrem. Det som är bra med just Baysen är att den håller formen hur mycket man än stoppar i och man kan justera remmarna inuti och gör den ännu större.
    Nicki: Ja visst är de riktigt nicea muggar! 🙂
    B: Ja Instyle och Glamour är mina favoriter faktiskt. Birttiska Elle och Vogue såklart oxå, men svenska Elle tycker jag har blivit lite tråkig. Jag dricker Kamomill te, det har väldigt annorlunda smak, men är väldigt välgörande och gott när man har vant sig. Rött och grönt är väl de riktiga hälso bomberna har jag hört! 🙂

  5. Ja och det är nästan roligare med utländska tidingar, som du säger brittiska Elle är bra!Ja rött te ska tydligen vara väldigt nyttigt och grönt te med 🙂 Det finns ett rött te som heter Yogi te,orignal classic.Det smakar bla kanel och har blivit en av mina favoriter.Finns på hälsokost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *