Dagens Drömoutfit!

Drömmer om starka glada färger och solsken!
image910
Härlig färgklick från Pucci med det klassiska Pucci mönstret.
Dröm skor i satin från underbara LK Bennet
Över axlarna vill jag slänga en söt kort jacka med stora knappar från Temperley London
En elegant svart clutch i satin med armlänk från Jimmy Choo vill jag bära till.
Flera matchiga guldarmband i glada färger vill jag ha. De här trendiga kändisarmbanden kommer från Vita

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Snyggt!Jag vet inte vilken färg jag ska ta på Vita armbandet?!fuschia ser faktiskt snyggt ut!Men jag funderar på ett svart eller cremefärgat.

  2. Fuschia är så superhett just nu och vissa designers har visat det till hösten också så den färgen skulle väl jag vilja ha helst just nu. Men jag skulle ändå rekommendera dig att ta svart eller cremefärgat som alrig blir omodernt och dessutom passar till allt. Det finns ju en liten risk att cremefärat kan bli smutsigt med tiden medans det svarta nog håller sig finast längst. Det blir nog superläckert vilket du än väljer, de är ju såååå snygga!

  3. Ja precis.Ja jag tänkt med på att cremefärgade kan bli smutsigt lätt!Då känns det lite onödigt att lägga ut rätt mycket pengar på det!Blir nog ett svart tror jag.Eller ett fuschia OCh ett svart 😉 om man har råd vill säga.Dom är ju billigare i Usa som allt annat tyvärr men blir nog bunnyhug.

  4. Åh tänk både ett svart och ett fuschia-då blir du ju som i mina drömoutfits här på bloggen! 🙂 Har aldrig handlat från Bunnyhug, men de verkar ha otroligt mycket fina saker, du får kika in och berätta sedan om det funkar bra att handla från dem och hur mycket frakten kostar skulle var intressant att veta.

  5. Jag kollade på bunnyhug och frakten går på ca 130kr vilket är rätt mycket men skulle bli betydligt mer för tull och frakt om jag tex. köpte det i Usa.Jepp jag medelar sen när jag köpt det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *