Dagens Fashionista!

image888 (Bilder Hollywoodrag).
Vackert Angelina! Anglina Jolie strålade återigen på röda mattan i en vacker klänning under premiären av Oceans 13. Den här lysande gula haute couture klänningen från Ungaro är betydligt färggladare än hennes senaste outfits och jag tycker att det är en härlig omväxling. Vackert draperad och underbart mjukt fall i massor av lager svepande tyg. Gillar verkligen Angelinas frisyr, väldigt kvinnligt och romantiskt. Jolie matchade med gula gnistrande örhängen (kan det vara gula diamanter?) och en sotad ögonmakeup. De enda som inte är strålande vackert är väl ådrorna på armen, ser lite konstigt ut, men jag antar att inte ens Angelina kan vara 100%perfekt.

Update: Angelinas gnistrande örhängen var precis som jag trodde gula diamanter. Specialgjorda för Angelina från Chopard10! carat!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vad fint!jag älskar sotatde ögon.Nej ådor är inte så fint.Jag kan själv få det på fötterna när det är väldigt varmt ute, det är inte så snyggt 🙂

  2. Viktoria: Ja det är verkligen en färg man blir glad av 🙂
    B: Sotade ögon framhäver verkligen ögonen, tycker fortfarande det är svårt att få till det när jag gör det själv, får väl fortsätta öva 🙂
    Sussi. Ja det är nog sant att hon är smalare nu, kanske är all ammning hon gjort det senaste året till Shilo, har sett andra mammaor rasa 10kg i vikt av det.

  3. Ja det kan vara lite trixigt ibland med det gäller att sudda ut mycket och ha två olika färger på ögonskuggan.Sen har jag eyliner med tycker det blir snyggast då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *