Dagens Drömoutfit!

image889

1. Drömmer just nu om den här gråa klänningen med bubbelkjol från See by Chloé
2. Ikväll skulle jag vilja gå på fin middag i klänningen och de här sjukt snygga lila platåpumsen med peeptoe från Yves Saint Laurent
3. På armen vill jag ha dessa tjusiga armband i guld och lila.
4. Jag vill gärna vara lite matchig och ha denna underbara lila clutch från YSL
5. Ett till äpplehalsband från KJL, jag tröttnar aldrig, denna gång av klarglas, blir läckert över klänningen.

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Hallå där:-)! Hittade din blogg när jag googlade ”svart bayswater”. Va kul att det finns en modebloggerska från Götet (min hemstad) som är över 25 (ta d som komplimang eftersom jag får ”vuxenångest” när de flesta är runt 20). Ganska ovanligt att se en svart Bays eftersomn de flesta kör med ”oak”. Kan inte påstå att väska är ”överhettad” i Götet eftersom de väskorna jag har sett är ”fake”. Som sagt, jätte kul att ha upptäckt din blogg. Köpte du Baysen på NK? Jag ska också ha en svart. Hoppas de inte har höjt priset nu bara…7590 kr tror jag det var förra året. Ha en fortsatt trevlig helg!

  2. ooh! De lila skorna. Jag ska ärligt erkänna att jag inte är så förtjust i peeptoe, men det uppvägs av färgen, formen och den lilla platån.

  3. Josefine: Åh ja plötsligt blev jag jätte sugen på lila, det brukar man inte vara på våren.:)
    Sanna. Va kul at du hittat till min blogg! Skönt att den inte framkallar vuxenångest 🙂 Jag har läsare från 14-60år så jag hoppas att alla i alla åldrar kan hitta något intressant här. Jadå, jag ser det som något possitivt att vara över 25, det känns som jag har hunit skaffa mig mycket kunskap om mode eftersom jag hunnit med att både gå klart Textilhögskolan och jobba i modell och konfektionsbranschen. Jag tycker bara det känns skönt att bli äldre, för varje år blir man på något sätt säkrare i sig själv och möts med mer respekt. Kul med en Bayswater kompis :)Jag måste erkänna att jag inte visste att det fanns kopior på Bayswatern, har aldrig sett några utomlands. Jag köpte min på NK och den har inte gått upp i pris.(Det är ju galet högt redan):) De som köper den fake får ju inte det underbara hantverket och en väska som kommer att se lika fin ut efter 10år som våra. Som sagt jätte kul att du har hittat till min blogg och hoppas du kan hitta intressant läsning här. En fortsatt trevlig helg du med! 🙂
    Evis: Ja visst är de helt underbara..kan inte sluta titta på dem de har verkligen något speciellt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *