Dagens Fashionista!

image890
Snyggt Kylie! Kylie Minogue var också på Cinema against AIDS gala i Cannes och bar då den här tjusiga klänningen. Den svart lilla godbiten från YSL har en fantastiskt härlig tulpaneffekt i kjolen och ett vackert broderat bustierliv. Till klänningen har Kylie superhöga platåpumps med peeptoe och ankelrem från YSL. ( Jag tror det är samma som de lila pumpsen i mitt inlägg Dagens Drömoutfit här nedan) Glänsande uppsatt hår, vackert röda naglar och glittrande örhängen och en mjuk makeup gav ett väldigt elegant helhetsintryck.

 Förutom Sharon Stone och Kylie Minogue fanns det fler stjärnor som var fantastiskt klädda på galan. Dita von Teese som även gjorde ett av sina omtalade uppträdanden på galan bar en fantastisk klänning från Dior. Hellång med tyg i olika lagar, spännande skärningar och vacker spets satt den som skuren på Dita. Hon är mästare på att få sexigt att samtidigt se superelegant ut och hade matchat klänningen med sin kennetecknande vita hy med farligt röda läppar och svart glänsande frisyr i mjuka vågor.
Även Eva Mendez hade en underbar klänning från Dior men i en mer sommrig och flickig variant i glänsande cremevitt tyg, stor ballongkjol med underbar vidd och ett midjemarkerande skärp. Hon matchade med leopardpumps från Christian Louboutin och en söt 60-tals inspirerad frisyr.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *