Dagens Outfit!

image822image826
Min svarta kjol börjar bli min uniform nu 🙂 Men den är så bra, passar till allt och så får man känna sig riktigt girly samtidigt som man är jättebekväm-perfekt.

Blå tee med trollslända –vintage Roberto Cavalli
Svart kjol-HM
Silverhalsband-present från min moster.
Svart sidenband –Åhlens
Svarta ullstrumpbyxor –HM
Svarta stövlar –Bianco
Svart väska -favoriten från Mulberry känner ni igen vid det här laget 🙂

En sådan här outfit med tee och kjol är det lätt att göra om till partyoutfit på kvällen. Byt till högklackat, släng på ett extra armband och ta med partyväskan så är det klart. Svarta strumbyxor funkar fortfarande så här års, dels håller det dig varm och dels riskerar det inte att se för vågat ut och dessutom slipper du visa upp vinterbleka ben. =)

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Grymyt snygg outfit!Åh vad fint hår du har!Jag fick Asos klänningen idag och den åker tillbaka.Såg ut som någon städrock eller nåt!Får leta vidare efter någon cremefärgad klänning.Dom grå True Religion jeansen var jättesnygga som jag såg i det andra inlägget.Jag har sån modell men i blå färg och dom är en av mina favoriter 🙂 True gör verkligen jättesköna jeans!

  2. Åh tack sötnos! 🙂 Nej vad synd med klänningen, ja det är så himla svårt att handla över nätet när man inte kan se grejerna i verkligheten och prova dem. Jätte bra att du skickar tillbaka dem när det inte motsvarar förväntningarna. Ska hålla ögonen öppna och se om jag hittar någon cremefärgad klänning någonstans. Va lyxigt att ha True jeans, de ser så himla snygga ut och är ju fortfarande super trendiga!
    Elin: Tack 🙂

  3. Ja du har sån bra koll 🙂 Ja jeansen känns verkligen lyxiga.Köpta i Usa så jag har inte betalat så mycket dom kostar här!Har även spanat in Ksubi och Sass&Bide jeans.Det gjorde jag för ca 3 år sedan med hihi.Dom hade inte kommit till Sverige då så jag låg lite före.Jag har ju tänkt beställa det där Vita armbandet från bunnyhug och nu är dom slutsålda,typiskt!Har mailat och frågat om dom kommer in i lager igen.Vill verkligen ha ett svart eller cremefärgat litet Vita armband!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *