Den perfekta lilla svarta!

image775 Jag har varit ute efter en liten svart kjol med hög midja, som är bekväm. Idag kom jag på att jag inte kollat på HM. 2 minuter efter att jag har gått in hittar jag den perfekta lilla svarta kjolen, behöver inte ensa prova, vet att den kommer att passa och den kostar 69kr! Ibalnd är HM helt enkelt oslagbara!!!

Du kanske också tycker om

8 kommentarer

 1. B: Tack sötnos jag blir så glad! 🙂 Angående benen så har jag ju lärt mig hur jag ska stå framför kameran för att de ska se långa ut, skulle du se mug i verkligheten skulle du antagligen inte tycka de såg särskilt långa ut *fniss* 🙂
  Evis: Det är trikå. Skulle gisssa på att det är stickat på rundstickmaskin, då ä det ju lätt att hålla nere priserna. 🙂

 2. Hehe ok ja jag ska testa en sån pose någon gång då 😉 Föresten har du sett armbanden från One of a kind på kyssjohanna?Jag beställde ett double wrap i svart läder.Tycker det var så fint!Nu är det bara Vita armbandet jag ska köpa sen 🙂

 3. Aha, jag anar en viss passsion för smycken här ;)Snart har du en ansenlig kollektion, hi hi, det är riktiga fashionista takter! Ja jag såg dem alldeles nyss faktiskt och tyckte de var väldigt söta, men jag måste erkänna att jag inte vet storyn bakom dem. Vet du hur de blev populära?

 4. ja jag har fått dille på smycken den senaste tiden 🙂 Det är bla Nicole Riche som har haft såna armband.Jag såg det för ett tag sedan och ville då ha dom, så kul att
  kyssjohanna tagit in dom.Det armbandet jag beställde sålde slut på typ tre timmar.Men dom får in dom igen.

 5. B: Aha Nicole richie effekten är powerful, vad kul, det såg väldigt sött ut! Det som du valde, doublewrap, tycker jag var snyggast, kul att vara först med något nytt. 🙂
  Kjolen kommer från devided. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *