Dagens Outfit!

image776 Idag är det glitter och glamour i Eurovision Song Contest så jag tänkte vara lite galmourös själv för att matcha 🙂

Sidenblus –HM
Skinnskärp –HM
Onyxarmband -Snö
Svart kjol –HM
Lackskor –Zara
Skinnväska –Bayswater, Mulberry

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Ja du var kanon snygg i detta! 🙂 Väldigt tråkigt att det gick såå dåligt för Sverige bara.. 🙁

  2. Tack darling! :)Ja det gick ju hur dåligt som helst, det trodde jag inte. Jag brukar älska melodifestivalen men igår kändis det inte så roligt som vanligt, mycket konstig musik. Hon som vann hade ju en otroligt bra röst och sjöng med själen, men jag tror ändå inte att det är något jag kommer gå runt och tralla på 🙂

  3. Super nice outfit, kjolen var hur fin som helst, o bara 69:-, vilket kap. Var på HM hittade du den, om dte va i Götet, vilket HM i så fall, stackare alla kommer gå runt i en sån kjol nu… Kram på dig

  4. Hi, hi, hi jag tycker bara det är kul att dela med mig av mina shoppingfynd. Det är faktiskt Devided, HM Nordstan, längesedan jag köpte något från Devided, jag tog en 36a. Kram 🙂

  5. Kanon, ska försöka ta mig till stan i dag o kolla läget lite,men nu kom ju regnet så ja tror ja stannar på kontoret en stund till, den var i alla fall super snygg, på dig i alla fall:)
    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *