Helgens Shopping!

image710Jag hade fått en rabattkupongHM på 50 kr så igår kikade jag runt lite och hittade den här coboltblåa blusen. Jag föll för materialet som är 100 % siden, det är så ljuvligt att ha på sig, de fantastiska detaljerna i halsringning och ärmar, stora klädda knappar, den docklicka designen och den härliga superblå färgen som är så het just nu. För 300kr tycker jag att det är veckans kap! Dessutom har Margareta van den Bosch, chefsdeigner på HM valt ut den som en av sina favoriter ur kollektionen och säger så här: Out of all the items we've designed this season, this is truly one of my favourites. I just love the quality and the design. Känner på mig att den kommer bli en favorit hos mig med. 🙂

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Jättefin. Jag gillar gulligt och jag klär jättebra i koboltblått. Frågan är bara hur stor den görs. Jag är inte mycket överviktig, men jag har ett bystmått på 110 cm, vilket gör att storlek 42, som rätt mycket saker bara görs i, är ett skömt (övevidd 92cm).

  2. Vilken fin!Siden är underbart att ha på sig.Känns såklart lyxigare än vanliga H&M plagg 🙂

  3. Evis: Tack 🙂 Jag förstår ditt problem, de stora kedjorna gör ju kläder som inte direkt har den bästa passformen och det är svårt att hitta kläder som sitter bra om man aviker det minsta från medelsvensson. Men var stolt över din kropp för trots allt drömmer halva världens tjejer om ett större bystmått! Nöj dig inte med kläder som sitter halvdant utan leta tills du hittar det som framhäver din figur och köp heldre få och dyra plagg som sitter perfekt än många billiga som sitter halvdant, det är du värd. Just den här blusen hade mycket vidd över bysten och var ganska stor i storleken, jag fick gå ner en storlek, så den kanske skulle kunna passa. Jag tycker du ska pröva. 🙂
    B: Vad roligt att du också tyckte den var fin! Ja, det känns lite extra lyxigt, och vad gör man inte, för att få in lite mer lyx i vardagen, eller hur? 😉

  4. Riktigt snygg blus! Har själv letat efter en liknande men ännu inte funnit någon jag verkligen gillar 🙂

  5. Tack 🙂 Hoppas att du hittar en, (i blus känner man sig alltid välklädd). Annars kan du ju alltid pröva den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *