Surprise-present!

Igår kom min sambos mamma till jobbet med ett par vita jeans som hon nyss hade köpt men som var för små och undrade om jag ville ha dem. Döm om min förvåning när det visade dig vara Seven jeans från Los Angeles, blingade med swarovskikristaller på bakfickorna. De passade perfekt! Jo man tackar…..:)

image708image709

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vilken tur man kan har. om en vecka befinner jag mig i LA, ska bli så grymt! Hoppas på bra shopping, samt lite manikyr och pedikyr har ja tänkt hinna med.
    Måste fråga, ser att du har fina naglar, kan du rekommendera nåt bra ställe i Götet som gör bra konstnaglar utan att de ser fejk och tjocka ut. Ha en bra dag i gråa trista Göteborg.
    //C

  2. Smee: Åh vad roligt att vara där om bara en vecka! Det blir nog mycket rolig shopping och härliga uppleveler, du får kika in på min blogg och berätta vad du shoppat sedan. 🙂 Jag gör mina naglar hos YoungNails på Magasinsgatan i Göteborg. de är ganska dyra, men duktiga och väldigt fin lokal. Men jag tycker nog att de gör dem ganska tjocka ändå, fast jag brukar få mycket komplimanger för naglarna så jag antar att de inte ser alltför tjocka och onaturliga ut. Min nageltjej där har precis gått på mammaledighet annars hade jag gärna rekommenderat henne, men jag är säker på att de andra som jobbar där är lika bra! Tveksamt om de är lika bra som i LA försåss 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *