Lämna Britney Spears ifred!

 (Vi blundar för dina modemissar Britney)

Många är ni säkert som undrar över varför Britney Spears galna outfits aldrig hamnar under Dagens Mode Miss! Vi vet ju alla att Britney är en vandrande mode miss just nu och har varit ett bra tag. Men sedan hon rakade av sig håret så gick det på allvar upp för mig att den här tjejen verkligen inte mår bra. Jag är lite rädd för att vi en dag ska vakna upp till rubriker om överdos och att hon inte ska ha orkat längre. Trots allt är hon en drogmissbrukande ensamstående tvåbarnsmamma som uppenbarligen behöver hjälp. Syftet med Dagens Mode Miss är ju att på ett skämtsamt sätt lära oss av kändisarnas modemissar för att undvika dem själva. Just nu kan vi inte lära oss mer av Britney än att man inte bör gifta sig med ett svin som lämnar en gravid flickvän för din skull, det kan aldrig gå väl. Jag lämnar Britney ifred tills hon mår bättre och hoppas att media kan göra det samma och låta henne få lite andrum och att hitta tillbaka till sig själv. Sedan hoppas vi på att Britney kan göra en supercomeback  för hon har ju en jättetalang i grunden, men framförallt att hon får det bra tillsammans med sina barn.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Nytagna fotot visare en gladare Britnes än tidigare tycker jag.Jag hoppas med hon gör en comeback.Det är hon värd!Hennes barn är så söta med 🙂

  2. B: Ja det stämmer nog att hon sett lite gladar ut på sistone, hoppas hon är på rätt väg!
    Sussi: Ja jag håller med, ibland är det verkligen fruktansvärt hur media jagar och hittar på historier om kändisar, känns som Britney har varit extra utsatt. Kanske är alla mode missarna det sista, en slags protest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *