Mischa Bartons Cannes!

image881image878image879image880 Den kändis som flitigast har slitit på röda mattan under veckan i Cannes är absolut Mischa Barton. Här ser vi henne i några av de fantastiska klänningar som hon burit under filmfestivalen. Den mest spektakulära är den svart/vita klänningnen från Dior by John Galliano. Jag tycker att klänningen är fantastisk och Mischa bär upp den med bravur. Hår och make up och är också perfekt! Jag gillar även den svepande klänningen i grekisk gudinnestil som hon bar tillsammans med glittrande sandaler. Den lilla guldiga kläningen med fantastisk drapering är också fin och blir ännu snyggare av de superheta svarta platåpumpsen och den tjusiga Chanelväskan. Den silvriga klänningen är väl den minst fina men det är också håret som ser lite trassligt ut på bilden som drar ner intrycket.  Helt klart är att Mischa Barton verkligen är modigast bland Cannes fashionistas med att välja ovanliga klänningar och att hon helst bär axelbandslöst. Vad tycker ni om Mischas Cannes stil?

Bilder Instyle & People

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Helt ljuvliga klänningar. Särskilt den vit/svarta och den grå (jag gillar väl långt helt enkelt). Den vit-svarta påminner en hel del om flera klänningar från 50-talet och jag är mycket svag för 40- och 50-talen.

  2. Cecilia: Ja ibland tappar man nästan andan, så vacker är hon. 🙂
    Evis: Åh jag förstår vad du menar, det känns som om den klassen på både kläder och musik som skapades då aldrig kan mäta sig med det som produceras idag på båda fronterna.den svart/vita är min favorit också. 🙂 Har du spanat in Dita von Teese, hennes klädstil är väldigt glamouröst 50-tal?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *