Shoppat från USA!

Jag hann aldrig göra klart inlägget om min USA-shopping innan jag gick till jobbet. Men här kommer det nu i alla fall så att ni får se vad som döljer sig i den syndiga shoppingpåsen 🙂
image833image835
Blågrön topp med knappar och puffärmar.
Ljusblå v-ringad tee med "lovebirds" tryck båda från Marc by marc Jacobs
image846image834
Vit klänning i a-linjemodell med små volangdekorationer från Los Angels designern Ella Moss. Vit topp med supersöta små bollar och stora knappar från See by Chloé
image839image842
Turkos frotteklänning med smock och utanpåfickor. Guldörhängen med småhjärtan med gnistrande stenar och Juicy Couture skrivet i hjärtat. Båda från Juicy Couture

Ella Moss klänningen är av den mjukaste bomull man kan tänka sig och helt ljuvlig att ha mot kroppen. Frotteklänningen från Juicy Couture är en underbar färgklick med massor av roliga detaljer och loggor.
Toppen från See by Chloé är förstås det lyxigaste plagget och jag är väldigt förtjust i den docksöta desingen men den kommer bara att användas som finplagg ett tag
Toppen från Marc Jacobs har fantastiskt fina silverstickningar och puffärmarna är otroligt fint gjorda.
Marc Jacobs t-shirten kommer att bli en favorit som passar till det mesta

Allting är size 0 och det passade perfekt till min stora glädje eftersom det skulle vara försent att skicka tillbaka något. Det enda var väl att Chloé toppen var ganska lös i ryggen samtidigt som den var lite kort. Men det är ju en detalj bara så känner mig väldigt glad över att hela beställningen blev så bra.  

 Min lilla älskling Molly gillade örhängena från Juicy Couture väldigt mycket. trycket på Marc Jacobs-teen ser ni närmare här 🙂

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Åhhh så fint!Allt såg ut att sitta som ett smäck med 🙂 Så söta örhängen!Och kissen,men den är inte från Usa antar jag 🙂

  2. Hi,hi, hi nej kissen är genuint svensk, en super busig liten dam :)Va roligt att du tyckte att kläderna satt fint, längtar till sommaren när jag kan börja använda klänningarna.

  3. Va roligt att höra :)Nej, jag beställde varorna till en kompis i USA och sedan åkte min sambo på businessmeeting till USA och hämtade upp grejerna hos kompisen. De hade fraktfitt inom USA, så jag fick både frakt och tullfritt därav blev det ju mycket billigare. Men jag har beställt saker från USA hem till Sverige många gånger förut och tull och frakavgifter blir ju nästan lika mycket som priset i sig. Tullavgifterna är verkligen galet höga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *