Cameron Diaz och jag har samma väska!

image2633
Tyckte det var lite roligt när jag fick se den här bilden idag på Cameron Diaz med min Teri Leather Tote från Marc by Marc Jacobs. Jag köpte den ljusa för något halv år sedan och Cameron har köpt den svarta. Cameron är ju en av mina stilikoner så därför tyckte jag att det var lite kul att hon gillar samma väska som mig. : )

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Hej,

    vilken kul blogg du har, gillar dina inlägg om kläder och mode. Jag tänkte höra om du skulle vilja blogga och publicera dina inlägg på bubbleroom också, detta är en stor modeportal där vi har kombinerat en klädbutik med en köp och sälj avdelning bara för kläder samt även en avdelning för Community och Bloggar, vill du synas på en renodlad modeportal så blogga gärna hos oss, som medlem får du även rabatt på kläder i shoppen samt kan även lägga upp egna kläder under ”Köp och Sälj”. Kom gärna med feedback på siten om du vill se några förändringar!

    Hej

    Johan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *