SPARA eller SLÖSA?

image2638
SPARA                                                            SLÖSA
Vit skjorta från HM                                 Vit skjorta från Jil Sander
Svart skärp från Asos                             Svart skärp från Mogil
Svarta jeans från Topshop                     Svarta jeans från Superfine
Platåskor med nitar från Topshop            Platåskor med nitar från Burberry Prorsum

En designer outfit för 13 646 kronor eller………….
En budget outfit för 1933 kronor + en lyxweekend i London för 11 713 kr?
Vilket skulle du välja?

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Jag tycker att H&Ms skjorta med insnitt under bysten faktiskt är snyggare, för den har en mer kvinnlig form. Kvaliteten är väl dock knappast densamma som hos Jil Sanders. Och skorna är coola båda två, men nog lite väl mycket hårdrock för mig.

  2. Anja: Ja för mig med! 🙂
    Evis: Ja jag såg den och tyckte också att den var fin, super kvinnlig och läcker. Till den här outfiten ville jag dock ha en skjorta med nästan lite ”herr skjorta feeling”, för att det skulle bli mycket volym i tyget i kontrast till skärpet i midjan, om du förstår vad jag menar, inte alltid så lätt att sätta ord på sina idéer.
    Hanna: Ja jag håller med! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *