Dagens Drömoutfit!

image2592
Idag drömmer jag min 100:e önskedröm och då får man ju drömma ordentligt! En riktig "röda mattan" outfit som ska användas på en tjusig glittrig kändistillställning i New York, som jag i drömmen har blivit inbjuden till! ; ) ♥
1.
Fantastisk fodralklänning i midnattsblått från hetaste kändisfavoriten just nu, Hervé Leger
2.
Kombinerar med en lyxig aftonväska i satin och silver från VBH
3.
Matchar med ett stilrent elegant klockarmband från Marc Jacobs
4.
Avslutar naturligtvis med ett par tjusiga gnistrande slingbacks från Christian Louboutin

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Hejsan! Googlade på ”HPK-jeans” och hittade då din blogg… verkar som om du också gillar de jeansen! 🙂 Själv är jag på jakt efter ett par nya HPK-stuprör, men där jag köpte dem verkar de inte ta in dom mer! 🙁 Vart köpte du dina?

    Ha det gött!

    // Isabella, Göteborg

  2. Jag köpte demi en liten butik som jag inte är säker på vad den hette, men jag tror att det var Chelsea, jag har inte varit inne där efter det så jag vet inte om de har dem fortfarande. Butiken ligger på samma gata som Solo och puben The Dubliner, kommer inte ihåg vad den heter. Hoppas du hittar dem där, jag älskar verkligen mina HPK stuprör med dödskallarna där bak, coola och sköna. 🙂

  3. Tack så mycket för tipset! Har nu varit en sväng på Chelsea, och de hade faktiskt jeansen där! Dock bara i pyttestorlekar så jag har bett dom ta in en storlek större… jättefina stuprör, både svarta och mörkblå. Värt ett besök! 🙂 HPK-jeansen är helt klart de mest bekväma jeans som finns, och med bäst passform. Passar alla.

  4. Åh va kul att du hittade dem, 🙂 bra att de köper in storleken som fattades. Får ta mig ett besök dit igen tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *