Dagens Outfit!

image2589 Idag har jag varit på jobbet från tidig morgon till sen kväll, vi har hängt om hela butiken, så känner mig helt slut även om det var kul att göra om. Orkade aldrig gå till HM efter jobbet, men kanske surfar in senare på weben i kväll och spanar lite. ♥
Grå topp –BB Lounge Wear
Svart hängslekjol –MQ
Cerist armband –Miu Miu
Svarta strumpbyxor –Lindex
Gråa knästrumpor –HM
Svart väska –Mulberry
Cerisa örhängen –HM
Svarta stövlar –Bianco

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Blev inget H&M för mej heller.. Och läste igår att kollektionen inte ens skulle komma till stan! Hade tagit det för givet.. Menmen, tur är väl kanske det eftersom jag ändå inte har råd just nu 🙂 Måste se det positivt 🙂

  2. Sarah: Jag kände också att jag inte hade råd, ville ha paljettklänningen i guld, men det får bli någon billigare partyklänning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *