Dagens Drömoutfit!

image2768
Idag drömmer jag om en cool och bekväm söndagsoutfit.  : )
1.
Supersnyg tee med tryck från Sass & Bide.
2.
Kombinerar med ett par snygga slitna jeans från Acne.
3. De här supercoola ankelbootsen från Miu Miu vill jag ha till.
4. Matchar med en underbar väska också från Miu Miu.
5. Avslutar med supercoola örhängen från Miss Sixty.

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. Fint!Den outfiten skulle man verkligen känna sig cool och snygg i 🙂
  Jag kollade på liknande örhängen på asos häromdagen,dom har hur mycket smycket som helst där så ibland sitter jag i evigheter och kollar på saker.Sen gillar jag One of a Kinds röda silkesarmband med ett silverkors på.Funderar på att köpa det 🙂
  Hoppas du får en bra söndagkväll!Kram

 2. Det är lustigt; jag är egentligen trött på dödskalletryck (har egentligen aldrig gillat dem), men just den här outfiten som du satt ihop skulle vara riktigt drömsnygg. Det är väl helt enkelt så att du har bra smak 🙂

 3. Patricia Klinteberg: Ja visst är den en riktigt dröm! 🙂
  B: Ja va härligt det skulle va om man hade allt detta i garderoben! 🙂 Örhängena kommer från Asos, var det precis de här eller några andra liknande som du såg? Har inte sett One of a Kind armbandet med korset, ska ta och kolla in det! 🙂
  Evis: Tusen tack, va roligt att du tycker det! Vissa dödskalletryck kan se utrtåkiga ut, men det här gillade jag med.
  🙂
  Asa Eden: Va kul att du gillade outfiten! Önskar att jag kunde skicka hem den till dig så du kunde pröva för jag tror att det visst kunde passa dig. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *