Who’s Your Cover Boy?

image2769
Idag får ni välja på 3 omslag istället för 4 eftersom Esquire har gjort ett mega omslag. Men, ni får inte färre snygga coverboys för det för på Esquires omslag syns Denzel Washington, Javier Bardem, Jake Gyllenhal, Robert Downey Jr och Emile Hirsch tillsammans med Cate Blanchett. På GQs omslag ser vi coola Kanye West och på svenska Kings omslag ser vi ingen mindre än Dave Gahan.
Vilket omslag gillar du bäst?

WHO’S YOUR COVER BOY?

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Evis: Jag har aldrig sett någon med mer utstrålning och närvaro på scen än Dave Gahan, helt fatnastisk! Omslagstävlingen vinner nog Esquire för min del. 🙂
    B: Yes, min favo också, himla rolig ide att samla så många på samma omslag tycker jag och jag gillar färgerna också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *