Dagens Fashionista!

image2617 Snyggt Nicole! Nicole Richie är glamourös tillvardags under en shoppintur i LA. Nicole har svarta leggings och svart mammatopp mixat med en snygg kort skinnjacka, söt mössa och tjusiga skor från Christian Louboutin. En helsvart outfit blir fantastisk tillsammans med en färgglad accessoar som den här läckra röda Chanelväskan. Ett par glammiga solisar blir en perfekt avslutning! Fab!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Tanken på att gå i så högklackade skor när man har hela balansen förskjuten pga magens tyngd känns lite vådligt. För att inte tala om vad uppluckringen av bäckenbotten med medföljande brist på stabilitet i höftlederna och de svullna fötterna tycker om det. Mne jag antar at thon som de flesta amerikaner, och stjärnor i synnerhet, inte går längre än från bilen till affären.
    Men snyggt var det.

  2. Annoula: Me too, hon är verkligen en fabulous yummy mummy! 🙂
    Evis: Ja även om jag tyckte det var super snyggt så reagerade jag också över höjden på klackarna. Men precis som du säger så har hon säkerligen en privat chaufför som kör henne från dörr til dörr och då funkar det ju. Själv skulle jag inte orka gå en shoppingrunda i dem och jag är inte gravid, men jag har ju i och för sig inga Louboutins heller… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *