Trendspaning – Den lilla svarta!

image2607
Den lilla svarta klänningen är en riktig klassiker! Den har till och med sin egen förkortning, LBD. Så här inför festsäsongen känns den mer aktuell än någonsin och som vanligt är det kändisarna som visar vägen. Den senaste tiden har massor av kändisar använt sig av den lilla svarta på olika fester och events. Här ovan ser vi Hilary Swank, Jessica Biel, Sienna Miller, Rene Zellweger, Jessica Alba och Rachel Bilson i snygga lbds. Den lilla svarta kan användas hur mycket som helst genom att matcha med olika accessoarer för olika tillfällen. Du kan även piffa upp den lilla svarta genom att välja en annorlunda form som Sienna Miller eller annorlunda detaljer som den coola dragkedjan på Jessica Albas lbd. En snygg ldb till ett bra pris hittar du hos Elllos men vill du satsa på en klassisk ldb som varar i 10 år kan den här från Versace kanske vara något. Vilket du än väljer så är det den perfekta klänningen för alla vinterns festtillfällen. : )

Fler kändisar som nyligen valt den lilla svarta för festtillfällen.

( Michelle Pfeiffer, Catherine Zeta Jones, Dita von Teese, Thandie Newton, Jessica Simpson, Natlie Portman, Angelina Jolie och Eva Longoria)

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Att ha det gott. Ja visst känner´man sig alltid fin i en klassisk liten svart klänning, och nu är den trendigare än någonsin. 🙂 Ellos klänningen tycket jag också är riktigt fin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *