Dagens Fashionista!

image2639 Coolt Nicole! Vackra Nicole Kidman bar en fantastisk outfit under 41st Annual Country Music Awards i Nashville, Tennessee. Hon var där med sin countrysjungande make Keith Urban och för tillfället hade hon valt en spektakulär rosa/lila långklänning med svart mönster från Alexander McQueen. Tjusigt!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Hej!
    Den där skon från topshop med nitar som liknade burberrys vad ju dösnygg. Åh jag som vill beställa men så är den slut. Kanske inte så konstigt hehe. Hoppas i alla fall på påfyllning.

  2. Kul att du också gillar den. Jag läste någonstans, kommer inte ihåg var – jag tittar på bloggar istället för att skriva, som jag borde, just nu – någon som inte alls tyckte den var snygg. Jag gillar de starka färgerna, färgtoningen och det coola svarta retrotrycket.

  3. Johanna: Ja den är sååå snygg, vill också ha den! Hoppas att den kommer till butiken i Göteborg
    Evis: Jag tycker
    också att färgerna och färgtoningen är fantastisk! Påminner mig om himlen när solen precis gått ner med siluetter av svarta fågalr. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *