Dagens Outfit!

image2640  Jag gick tidigt i morse och kom inte hem förän nu. Så idag har jag inte hunnit med mycket bloggning idag, men en outfitbild får det bli i alla fall. : ) Hoppas att ni alla har haft en bra dag! : )
Skinnklänning –Second-hand
Topp –Björn Borg
Legings –Lindex
Knästrumpor -HM
Stövlar –Bianco
Väska –Mulberry
Armband –Snö
Armband –Cocoo

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

  1. Klänningen är jättefin, men jag tycker att du borde sluta med knästrumpor, de gör ben kortare. Det blir enkelt och elegant outfit och ser dyrare ut. Du har så otroligt långa ben, så visa dem då.

  2. Snyggt :)^Men jag skriva till en kommentar till dig Palina:knästrumpor gör inte benen kortare!Och lite kallt att visa benen jämt när det är minusgrader ute.Tyvärr bor vi inte i tropikerna 😉

  3. Jack. Tack va kul att du gillade det, en present från min pojkvän. 🙂
    Att ha det gott: Tusen tack! 🙂
    Palina: Kul att du gillade klänningen. Jag har aldrig tänkt att knästrumpor förkortar benen men det kanske stämmer och jag håller med om att en outfit ser elegantare ut utan knästrumpor. Jag gillar dock verkligen knästrumpor och overkneestrumpor. Jag tycker det är väldigt sött och för att hålla med B här nere så är det underbart när det är kallt ute. Plus att Prada visade mycket fina knästrumpor i höstkollektionen som jag har blivit inspirerad av. 🙂
    B: Tack sötnos! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *