Dagens Fashionista!

image2821 Tjusigt Eva! Wow, Eva Green vet verkligen hur man ska klä sig för röda mattan! Så här snygg var hon på premiären av The Golden Compass. dramatiskt och så supertjusigt! Den svarta hellånga klänningen kommer från Roberto Cavalli och Eva matchar med farligt röda famme fatale läppar och utsläppt vågigt hår som andas Hollywood glamour. Bravo! Även Nicole Kidman var väldigt snygg i sin ljusa klänning från Balenciaga som var i total kontrast till Evas helsvarta.

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Gud vad hon är snygg!!Inte många som skulle bära upp en sådan klänning 🙂 Jag satt och funderade på rött läppstift igår om man ska våga testa det 🙂

 2. Evis: Jag håller med, wow!! 🙂
  Asa Eden: Ja precis, hur tjusigt som helst och makupen gjorde verkligen det lilla extra! 🙂
  B: Ja hon bär verkligen upp den med bravur, hon är hur snygg som helst i den. Jag jag gick till Kicks i förr går och bad en tjej hjälpa mig ta fram en fin riktigt röd färg på läppstift till mig, hon gav mig ett, jag gick till kassan och betalade. Nästa dag slet jag av plasten öppnade läppstiftet och så var det en beige brun nyans, inte alls den som hon skulle ge mig, suck. Nu vet jag inte hur jag ska få bytt, för jag har ju redna öppnat det och kan ju inte bevisa att det var en tjej som gav mig fel och inte jag som tog fel själv, så typiskt. Hur som helst så ja, tycker absolut du ska testa ett riktigt rött läppstift så här till jul. Läste att Miachel Kors sa att röda läppar är ett måste om man ska vara rätt under julens fester, hi,hi Men det är supersnyggt tillvardags med, om man håller makeupen neutral och ansiktet väldigt cleant och fräsht i övrigt, så blir det superläckert! 🙂

 3. Många jag känner som kör lite 40-talsstil är helt sålda på M.A.Cs Rubywoo, respektive Russian Red. I Göteborg finns M.A.C på Åhlens.

 4. Ah vad typiskt!Men om du går tillbaka till den tjejen du köpte det av kanske hon kan ge dig nytt iallfall,för hon borde ju känna igen dig.Vad var det för märke?Jag funderar på att gå till Face och se om dom har några bra som dom kan prova på mig 🙂

 5. Evis: Tack för ett superbra tips!!! Ska kolla in MAC på Åhlens. 🙂
  B: Ja jag gick dit och letade efter henne men hon var inte där. Det jag skulel haft var Passion Red från Maybeline. Ja det är ju jätte kul när man få hjälp att pröva ut en färg som passar en och det är säkert Face jätte bra med plus att de har så många fina produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *