Dagens Köp!

image2762
Jag köpte de här fina strumpbyxorna från Miss Sixty för ett tag sedan. Nu har jag fått dem och hunnit pröva dem. Jätte fin kvalitet, det känns att de kommer att hålla och jag älskar den röda randen (syns inte så bra på min bild, men den är verkligen klarröd) med rosetten längst ner. De finns också i grått med svart rand. Köpte även ett par söta Miss Sixty stayups med strassdetaljer, allt från www.accessoara.se

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Skitsnygga är dom.Som du säger verkligen fin kvalitet!Vilka fynd vi gjorde 🙂 Tack för tipset för det var tack vare dig jag fick syn på dessa,om jag minns rätt 🙂 Kram

  2. De var jättefina. Fast jag skulle nog gillat dem bättre om det bara varit en ”söm” och någon dekor och inte stått märkesnamnet bak på benet, men smaken är ju olika när det gäller sånt.
    Jag har ett par tunna svarta strumpor för strumphållare med rosa cuban heel och ”söm” och de tycker jag är jättefina. Men man får ju vara så försiktig med tunna strumbyxor; dina kommer hålla mycket bättre.

  3. B: Tack själv, för det var du som tipsade mig om att det var 15% rabatt! Kram
    Evis: Tack, ja jag kan förstå vad du me ar, jag brukar itne heller gilla stora loggor. Jag gilalr dock Miss Sixty så mycket och tyckte det var välddigt fint gjort så på det här plagget tykte jag om loggen. 🙂 Dina strumpor låter jätte snygga! Måste erkänna att jag inte vet vad en cuban heel är? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *