CityCats Önskelista!


Det är så många saker som jag önskar mig just nu så gjorde en liten lista. Med de här 10 plaggen och accessoarerna skulle höst och vintergarderoben vara komplett! ♥

1. En varm och gosig fuskpälsjacka som den här från Pinky står högt upp på önskelistan just nu!
2. Ett par skinnbyxor (helst riktigt skinn) i smal modell gärna med dragkedjedetaljer som dessa från Topshop.
3. Bekväma och supersnygga skor med kilklack från HM har jag spanat på länge.
4. Ett läckert halsband med många kedjor a la Givenchy förvandlar vilken outfit som helst till partyoutfit. Det här från Forever 21 är perfekt.
5. Ett par varma gosiga Uggs att att dra på sig över skinnbyxoran och till pälsjackan skulle vara skönt i vinter!
6. Behöver en varm ullkappa, gärna i militärstuk som denna från Topshop
7. En glittrig paljettjacka som den här från Balmain letar jag efter just nu.
8. Jag behöver verkligen nya jeans och de här rockiga trasiga jeansen från Topshop tycker jag är supersnygga och roliga.
9. Mössa från Alexander Wang, enkel men supersnygg när den sitter så här!
10. Drömväskan alla kategorier måste ju såklart vara med på önskelistan. En 2.55 från Chanel. : )

Du kanske också tycker om

15 kommentarer

 1. Jeansen är coola men hur ska man bära upp dom när det är kallt undrar jag 🙂 Allt annat är med fint.Jag strosar omkring i mina Uggs hemma,skönste som finns om man är frusen av sig 🙂

 2. snygga grejer, jag vill oxå ha typ alla de där sakerna =) Speciellt väskan, en chanel 2.55 e verkligen min ultimata drömväskan =)

 3. B: Åh jag vill också ha ett par Uggs. 🙂 Vad har du för färg och längd på dina? Jag tänkte precis som Jo skrev att man kan ha roliga leggings under till vintern. Jag tänkte först på leopardmönstrade eller fuchsiafärgade. Men man kan ju också ha sina svarta Falke, så är man varm plus att det trasiga blir lite mer diskret, eller svarta lacktigts under så att det blir en cool glansig effekt genom det trasiga. Vet ej om jag kommer att ha råd att köpa dem, vill helst ha ett par skinnbyxor, så det får bli prioritet. 🙂

  Jo: Jätte bra tips, säkert många som har användning av det. 🙂

  Felicia: Va kul att vi delar önskelista, ja eller hur, den är verkligen drömväskan!! 🙂

  Manuela: Me too! 🙂

  Sanna: Precis, he,he!! 😀

  Bellisima: Ja, så låter det här hemma också!! 🙂

 4. Emily: Nej, det framgick inte så tydligt när jag skrev, sorry. Dessa är fake, men jag vill ha riktiga, i precis den modellen, så jag letar fortfarande. Men om det itne är så viktigt att det är äkta skinn så är dessa ursnygga tycker jag. 🙂

 5. Ja det är sant,kan nog vara snyggt med strumbyxor som Jo sa.

  Jag har märket EMU och dom är lite förstora för dom töjs lite.Ibland snubblar jag faktiskt i dom hemma 🙂 Köpte dom i Australien 2006 och dom är beige.Så storleken är inte svensk 🙂 Jag vill ha ett par svarta,dom blir inte lika "sunkiga" som beiga!Dom du visat är snygga!

 6. har du ett par liknande svarta skor med kilklack? har hittat ett par som ska finnas på monki men hittar dom inte nånstnas.
  skulle bli glad för svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *